• Clearchoice Kunststof kozijnen
  • Clearchoice Kunststof kozijnen
  • Clearchoice Kunststof kozijnen
15 jaarclassic & elegance profielen
EuroFutur Classic

Het EuroFutur Classic profiel is afkomstig van Kömmerling, met een functioneel design bestaande uit rechte lijnen. Het profiel heeft een 5-kamer systeem, met een diepte van 70 mm. Bij ons wordt standaard een 6-kamer profiel geleverd welke voorzien is van een stalen versterking, wat resulteert in uitstekende thermische isolatie-eigenschappen. Hierbij kan een Uf waarde worden gerealiseerd van 1,2 – 1,3 W/m2K.

EuroFutur Elegance

Het EuroFutur Elegance profiel is afkomstig van Kömmerling en heeft een elegant design met afgeronde hoeken. Het profiel heeft een 5-kamer systeem, met een diepte van 70 mm. Bij ons wordt standaard een 6-kamer profiel geleverd welke voorzien is van een stalen versterking, wat resulteert in uitstekende thermische isolatie-eigenschappen. Hierbij kan een Uf waarde worden gerealiseerd van 1,2 – 1,3 W/m2K.

De getoonde afbeelding geeft het verschil weer tussen EuroFutur Classic en EuroFutur Elegance: Zoals in de afbeelding te zien is, heeft het Elegance profiel afgeronde hoeken terwijl bij het Classic profiel de hoek minder afgerond is.